flag 1 flag 2 flag 3
Er zijn 13 bezoekers online!
girlgames girl games header

HelpdeskVeelgestelde vragen:


1. Kan je op Girl-Games.nl werkelijk helemaal gratis spelen ?
Antwoord: Alle spelletjes op onze website kunnen gratis gespeeld worden omdat de kosten van onze site uit reclame inkomsten gefinanciert worden.
2. Geen enkel spel werkt, hoe los ik dit op ?
Antwoord: Om alle spelletjes te kunnen spelen moet je drie Softwareprogrammas (Plugins) downloaden en installeren. Veel van onze spellen werken met Adobe Flash Player, andere met Adobe Shockwave Player en enkele spelletjes hebben Java nodig. Enkele van onze spellen hebben tevens de nieuwste versies van deze plugins nodig, hieronder kan je deze plugins zonder spyware gratis downloaden.
3. Ik heb alle plugins gedownload echter het spel werkt nog niet ?!
Antwoord: Sommige spelletjes werken alleen in een andere browser. Probeer het spel met Internet Explorer en Mozilla Firefox. Het kan ook echter zijn dat een spel gewoon kapot is. In dat geval neem aub kontakt met ons op.
4. Waarom duurt het zo lang vooraleer een spelletje laad ?
Antwoord: Een spel kan langzaam laden omdat je internet verbinding misschien langzaam is, een andere mogelijkheid is vanwege het feit dat een spel enorm groot is mbt tot data. Tot slot kan het aantal bezoekers welke op een bepaald moment onze site bezoekt de laadtijd van onze spellen nadelig beinvloeden.

Informatie voor ouders: Girl-Games.nl doet er alles aan om deze website zo kindvriendelijk mogelijk te houden. Ook maken wij geen gebruik van een registratie systeem zodat uw email adres beschermd blijft. Mocht u op onze site spelletjes of inhoud tegen komen die u ongepast vind voor het welzijn van uw kind, schroom dan niet contact op te nemen, wij zullen in dat geval indien we het daarmee eens zijn deze inhoud verwijderen.